1017_RAAK_Blog_Raak-Intracto-2

RAAK bundelt krachten met Intracto Groep

De voorbije jaren zag u RAAK groeien van e-mail agency naar een Belgisch full service agency, gespecialiseerd in inbound marketing, e-mailmarketing en marketing automation. We koppelen actiegerichte gegevens op het juiste moment in de customer journey aan content die écht overtuigt. We doen dat voor marketeers zoals u. Gedreven marketeers die met toonaangevende merken hun markt willen veroveren.

Daarvoor hebben we een sterk team, dat met kennis en enthousiasme instaat voor service en kwaliteit. En de ogen openhoudt voor opportuniteiten in een snel evoluerende digitale markt.

Deze aanpak zorgde de afgelopen jaren voor een sterke groei van RAAK, zowel op aantal klanten als een groeiend team.  Maar om uw én onze ambities te blijven, realiseren hebben we meer omvang nodig.  

Sterker en bredere services aanbod

We zijn dan ook enorm trots te kunnen melden dat RAAK zich sinds vandaag aansluit bij Intracto Groep. Het grootste zelfstandige digital agency van België. Met ruim 200 nieuwe collega’s in Herentals, Antwerpen en ‘s Hertogenbosch, biedt Intracto Groep ons de gewenste schaalgrootte. We versterken ons huidig services aanbod op vlak van content creatie, development, marketing technology en andere expertises waar wij u dagdagelijks mee helpen.

Naast deze versterking, breiden we ons ook uit met Belgische experts op het gebied van motion design, video-animatie en development van platformen die wij tot nu toe niet zelf konden aanbieden, zoals Symfony, Drupal en Sitecore.

U ervaart onmiddellijk de voordelen

Het belangrijkste voor u om te weten is dat u ook na vandaag gewoon kunt blijven rekenen op hetzelfde RAAK team. 

Maar door de krachtenbundeling met Intracto Groep, profiteert u vanaf vandaag van een breder pallet aan diensten. Zodat we samen ijzersterke automation projecten en spraakmakende digital marketing campagnes kunnen opleveren.

Contact

Bel Tim Karpisek, managing director RAAK, op 0497 60 15 93

Posted on
Jan 18, 2019
Tags